Ultrazvučni Solarni Rasterivač


1.780,00 RSD

Ultrazvučni Solarni Rasterivač – Deflektor solarne sonde vibrira i šalje 400-1000 Hz niskofrekventne zvučne impulse u svim pravcima svakih 30 sekundi, koji ne oštećuju fizički ove štetočine. Samo se osećaju neprijatno i oteraju ih. Bez smrti, bez otrova, bez zamki. Solarni rasterivač za krtice i ostale štetočine je ekološki prihvatljiv način, idealan za baštu, farmu, staklenik.

Sa solarnim panelom na vrhu uređaja, solarna energija može da uštedi energiju i zaštiti životnu sredinu. Ovaj rasterivač za spoljašnju upotrebu je napravljen od visokokvalitetne ABS plastike sa konstrukcijom otpornom na vremenske uslove i UV zaštitom koja štiti od prskanja vode iz svih pravaca i izdržava kišu, sneg ili oštro sunce, savršen za baštu, dvorište, farmu…

Ekološki prihvatljivi materijali: Napravljen od visokokvalitetnih ABS i aluminijumskih cevi, IP65 vodootporan i otporan na koroziju i ne opterećuje pod čak i nakon dugog rada. Zelena spoljna školjka može se lako sakriti u biljkama, a može se koristiti i kao ukras za baštu

Široka efikasna radna površina: uređaj radi u kružnom obliku, oko 15 m u radijusu. Da biste postigli najbolji mogući rezultat, preporučujemo da instalirate 2 uređaja na svakih 80-100 stopa za podne površine koje koriste krtice. Zato se preporučuje da koristite 12 solarnih jedinica za odbijanje krtica po hektaru.

Lako za instaliranje: Široka upotreba i širok domet infracrvenog senzora: Jednostavno ga izvadite iz kutije, upalite dugme, a zatim umetnite odbojnik-rasterivač u zemlju, montiran na zid ili stavite gornji deo direktno na ravan. površine.

Specifikacije:

Solarni panel: 2V, 100mAh
Baterija: 1.2V, 600mAh
Frekvencija: 400-100Hz
Visina: 24 cm / 9,45″
Prečnik: 6,5 cm / 2,56″

Pritisnite dugme ON/OFF da biste ga uključili.
Ubacite jedinicu u zemlju . Jedinicu možete potpuno umetnuti tako da osnova kućišta bude na zemlji. Nemojte udarati jedinicu/ Možda ćete morati prvo da iskopate rupu u čvrstoj zemlji.

Paket Ultrazvučni Sonični Rasterivač sadrži :

2 Solarna rasterivača za navedenu cenu.

Uputstvo

Zvučni impulsi emituju zvučne impulse od 3-4s na svakih 30s, prodiru u tlo i prisiljavaju štetočine da evakuišu područje pokriveno zvukom. Koristite 100% bezbedan, human pristup da sprečite svoju imovinu od krtica, rovki, gofova i destruktivnih zemljanih glodara. Krtice i drugi glodari koji se kopaju oterani su nepovređeni. Bez hemikalija ili otrova.

Kategorija:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ultrazvučni Solarni Rasterivač”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close