Ringlight Svetlo

2.490,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Do kvalitetnije slike brzo i lako, jednostavnim povezivanjem preko usb kabla i stalkom za držanje, tako da su Vam ruke slobodne!

Selfie Stick

Ringlight 12 inča (u prevodu “prstenasto svetlo”) je vrsta osvetljenja koje se često koristi u fotografiji, videografiji i drugim vizuelnim medijima. Ringlight se sastoji od kruga LED dioda i fluorescentnih cevi koji su postavljeni u obliku prstena. Fotograf ili snimatelj stavlja svoju kameru kroz prsten kako bi se osvetljenje ravnomerno rasporedilo oko objekta koji se slika ili snima.

Ringlight se koristi zbog svojih karakteristika svetla – osvetljenje je vrlo ravnomerno, bez oštrih senki koje se obično stvaraju pri korišćenju drugih vrsta osvetljenja. Takođe, zahvaljujući svom obliku, prstenasto svetlo stvara atraktivnu i prirodnu svetlost u očima osobe koja se fotografira ili snima.

Ringlight Svetlo se koristi u različitim situacijama, uključujući portrete, modnu fotografiju, snimanje videa, šminkanje, frizure i drugo. Postoje različiti modeli ringlighta, a neki od njih imaju dodatne funkcije poput podešavanja intenziteta svetlosti, temperatura boje i druge opcije prilagođavanja osvetljenja.

Prsten Za Slikanje

Uz svetleći prsten, svaka slika će biti jasnija i bolje dočarati lepotu objekta na njoj!

Nema ničeg boljeg od dobro pogođenog ugla za slikanje uz podešavajuće i idealno osvetljenje sa tri nivoa! Vaše slike će dostići viši nivo!
Svetleći prsten će istaći lepotu Vaših očiju, čineći pogled zavodljivijim i očaravajućim! Vaša koža izledaće besprekorno i crte lica biće znatno istaknute.
Osvetljenje možete u potpunosti podešavati svojim potrebama i zahtevanim uglovima, uz kompatibilan svetleći prsten koji se lako može povezati usb kablom sa većinom uređaja!
Svetleći prsten se prilagođava potrebama slikanja, te ga jednostavno postavite gde Vam najviše odgovara! Uz to, možete podešavati jačinu osvetljenja u tri nivoa!
Uz adekvatno osvetljenje, prilikom slikanja i snimanja, prikaz objekata će biti jasniji i oštriji, te pokazati pun potencijal!
Prstenasti oblik u potpunosti zadovoljava potrebe za idealnim nivoom osvetljenja, jasnoće i uglova! Koristite ga za videografiju, fotografiju, postove za društvene mreže, live prenose itd.

 

– Prečnik prstena 30cm i 12 inca
– Rotirajuća baza za lampu.
– Sklopivi stativ podesiv po visini do 2.00m.
– U setu dolazi i kabl za napajanje i prekidač – upravljač.
– Novo u Fabrickom pakovanju.
– Na sredini kruga je podesivi nosač za mobilni telefon.
– 3 nijanse svetla, hlano belo, toplo belo i čisto belo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Ringlight Svetlo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *