,

Profesionalni Trimer-Mašinica Za Šišanje Vintage T9


1.620,00 RSD

Četiri različita nastavka i mogućnosti dodatnih podešavanja će učiniti da vam kosa i brada izgledaju kao da ste upravo izašli iz salona!
Precizno oblikovanje – Dizajniran sa posebnom T – oštricom, ovaj trimer će omogućiti precizno oblikovanje kose, brade i brkova!
Punjiva baterija
Napunite bateriju uz pomoć punjača i uživajte u sređivanju. Mogućnost bežičnog rada omogućava njegovu primenu bilo gde i bilo kad.
Različite frizure – Zahvaljujuči preciznom podešavanju oštrice možete stvoriti oblik frizure koji god poželite – stilovi stršljenja, kratka, srednja
T oblik – Omogućava glatko šišanje bez zaglavljivanja kose. Precizno naleže na teme i ne oštećuje vlasište!
Zahvaljujući snažnom i jakom motoru, ovaj trimer će vam oblikovati kosu brzo i lako! Neće se zaglavljivati niti zaustavljati na oštrim i gustim tipovima kose!
LAKO SE ODRŽAVA – Noževe nakon upotrebe možete jednostavno isprati pod mlazom vode i to je sve što je potrebno za njegovo održavanje!
ERGONOMSKI DIZAJN – Njegov tanak dizajn ga čini vrlo udobnim i jednostavnim za rukovanje.
Ergonomski dizajn, kvalitetan material i elegantan izgled će učiniti ovaj trimer i savršenim poklonom! Mogućnost pravljenja različitih oblika, bežičan rad i lako punjenje će vas oduševiti! Budite uvereni da će ovaj trimer postati jedini arsenal koji vam treba za vašu frizuru.
Tehnički podaci:
Boja: crna
Napon: 3,7 V
Snaga: 5 W
Baterija: 1500 mA
Dimenzije: 15 cm x 4 cm
Punjenje: punjiva baterija
Paket sadrži:
1 x trimer sa T – oštricom
4 x nastavci (1,5 mm, 2 mm, 3 mm 4 mm)
1 x punjač
1x baterija
1 x četka za čišćenje
1x ulje za podmazivanje

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Profesionalni Trimer-Mašinica Za Šišanje Vintage T9”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close