, ,

Led Dekorativna RGB Zavesa 3x3m i 3x6m


1.890,00 RSD3.690,00 RSD

Izvrsna dekoracija za svakodnevnu upotrebu: Ne morate je koristiti samo kao ukras za Božić , Novu Godinu, pozadine za venčanja za zabave, već je savršena i za svakodnevnu upotrebu, postavite je preko tapiserije, zavese, staklenih klizna vrata, na običnom zidu ili čak kao osvetljeni zid između soba, možete je koristiti tokom cele godine čak i posle praznika.

RGB led svetiljke mogu da prekriju većinu standardnih prozora, zidova, pa čak i savršeno da omotate oko nadstrešnice ili pergole u dvorištu. Nova generacija zavese, lagana, savitljiva i podesiva po veličini. Lako se montira: pričvrstite je i pustite pramenove za uživanje, manje od 10 min za ukrašavanje.

Kontroler sa 7 promena načina i 1 način rada ustaljenog rada: Pritisnite dugme na kontroleru da biste odabrali 8 različitih svetlosnih efekata: kombinacija, talasi, sekvencijalna, slo-glo, bljeskalica, usporena, treperenje i uvek uključen. Vodootporna je za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.

Napravljen pomoću LED dioda, ovaj niz svetala je energetski štedljiv i dugotrajan. Odaberite između osam modova za prilagođeni efekat.

Karakteristike:

LED lampica 300/600
Napajanje 220V
Napravljen od plastike
Boja RGB (više boja)
Uključuje adapter za napajanje
Može se nastavljati
Energetski efikasan
Dug radni vek
Jednostavno sklapanje
8 načina specijalnih efekata
Dimenzije 3m x 3m i 3m x 6m

GARANCIJA 24 MESECA

Broj artikla: Nema podataka Kategorije: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Led Dekorativna RGB Zavesa 3x3m i 3x6m”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close