3D Olovke Za Decu

1.890,00 RSD

(2 recenzije korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Napravi svoju jedinstvenu 3D kreaciju!Uz pomoć 3D olovke možeš napraviti 3D oblike iz tvoj mašte. Potrebna je samo volja, mašta i  3D olovka. Možeš crtati u vazduhu praviti oblike, posle ih sjediniti sa nekim drugim oblicima, tvoj je izbor.

3D Pen

Upoznajte se s našom 3D olovkom za decu koja će vašem detetu omogućiti da izrazi svoju maštu na nov i zabavan način. Ova jednostavna olovka za crtanje omogućava deci da jednostavno iscrtavaju 3D modele u zraku, stvarajući tako jedinstvene i zanimljive kreacije. Ova 3D olovka je idealna za decu koja vole umetnost i kreativnost, kao i za one koji se bave STEM područjima. Naša web stranica nudi različite mogućnosti 3D olovki za decu, a dostupne su po pristupačnim cenama. Pružite svojem detetu priliku da se zabavi i uči kroz kreativno stvaranje.” (3D Olovke Za Decu – 3D Print Olovka).

Upotreba 3D olovke može biti vrlo zanimljiva i zabavna aktivnost, dok se istovremeno bave kreativnim radom. Deca mogu crtati svoje kreacije u zraku, pa čak i napraviti svoje igračke ili druge predmete koje su sami osmislili. Ova vrsta rada pruža deci veliku slobodu za izražavanje sebe i daje im priliku da razvijaju svoju kreativnost na potpuno novi način. 3D olovka za decu može biti i korisno sredstvo za učenje. Ova tehnologija omogućuje deci da istraže svoje ideje na trodimenzionalan način i omogućuje im da se bolje razumiju pojedini koncepti.

Poklon Za Dete

3D Print Olovka se sastoji od držača, filamenta i punjača. Kada se filamenat zagrije, može se koristiti za crtanje  tako da se topljeni filament izvlači iz vrha olovke i stvrdnjava se nakon izlaska iz olovke. Na taj način korisnik može stvarati 3D objekte po svojoj želji.

Važno je napomenuti da 3D olovka može biti sjajan poklon. To je vrlo praktičan i zabavan poklon koji će deci pružiti priliku da se zabave i izraze sebe kreativnim radom.

Specifikacija:

 • Brzina ekstrudiranja: 65ms (Podesivo)
 • Temperatura ekstrudiranja: 60°C ~ 230°C
 • LCD displej za prikaz i kontrolu temerature
 • Koristi standardni 1.75mm filament
 • Otvor nozle: 0.6mm
 • Materijali: PLA, ABS
 • Napaja se putem USB kabla ili adaptera koji ide uz olovku
 • Uz olovku dobijate i filamente.
 • Težina: 65g
 • 3D Olovke Za Decu

2 recenzije za 3D Olovke Za Decu

 1. Marija

  Odlična olovka!

 2. Slobodan Milosavljević

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *