Akcija!

Mini klima za sobu

1.980,00 RSD

-29%
(2 recenzije korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

‘- Ugrađen rezervoar za vodu od 750 ml koji traje do 8 sati
– Bez freona
– Kompaktan i moćan uz izuzetno tih rad
– Ugrađeno svetlo sa 7 različitih boja
– 3 brzine

Uživanje u prijatnoj atmosferi tokom vrelih letnjih dana nije luksuz već potreba, posebno u uslovima gde tradicionalni klima uređaji nisu dostupni ili nisu praktični. Mobilna Klima Mini predstavlja idealno rešenje za sve koji traže efikasno hlađenje uz minimalan utrošak energije i prostora.

Mali klima ure]aj sa inovativnom tehnologijom:

Jedna od ključnih karakteristika Mobilne Klime Mini je tehnologija hidrohlađenja. Umesto tradicionalnog korišćenja rashladnih sredstava kao što su CFC ili HCFC, ova mini klima koristi vodu za hlađenje vazduha. Kroz proces evaporacije, topao vazduh se uvlači, hladi i potom vraća u prostoriju kao svež i prijatan vazduh. Ovo čini ovaj uređaj ne samo ekološki prihvatljivim, već i energetski efikasnim.

Mala sobna klima je prenosiva i prakti;na

Sa svojim kompaktnim dizajnom i mogućnošću napajanja preko USB-a, Mobilna Klima Mini je izuzetno prenosiva i praktična za svaku situaciju. Bez obzira da li ste kod kuće, na poslu ili na putovanju, ovaj uređaj će osigurati svež i čist vazduh gde god da se nalazite. Veliki rezervoar za vodu omogućava rad od 3 do 8 sati, dok se uz pomoć dodatne baterije kapaciteta od 4000mAh ili više, može produžiti vreme rada i do 10 sati.

Podešavanje i dodatne mogućnosti klima uređaja za male prostorije:

Mobilna Klima Mini omogućava preciznu kontrolu nad radom sa tri nivoa podešavanja brzine. Uz to, poseduje i filter koji dodatno vlaži i prečišćava vazduh, osiguravajući tako ne samo hlađenje već i poboljšanu kvalitetu vazduha u prostoriji. Diskretno LED svetlo doprinosi atmosferi opuštanja i udobnosti.

Zaključak: Mobilna Klima Mini nije samo uređaj za hlađenje vazduha, već i efikasna zamena za klasične ventilatore i klima uređaje. Sa svojom prenosivošću, energetskom efikasnošću i praktičnim funkcijama, predstavlja idealno rešenje za sve koji žele uživati u svežem i čistom vazduhu bilo gde i bilo kada.

Najčešća pitanja:

  1. Koliko dugo može da radi Mobilna mini klima za sobu?
    • Sa punim rezervoarom vode, uređaj može raditi od 3 do 8 sati, u zavisnosti od postavki i spoljnih uslova.
  2. Da li je mala mini Klima Mini za putovanja?
    • Da, zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i mogućnosti napajanja preko USB-a, Mini klima je idealna za putovanja i korišćenje u različitim situacijama.

2 recenzije za Mini klima za sobu

  1. Stefani

    Top stvar.

  2. Goran Sokolović

    Super je, bukvalno necujna.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *